Despre

Cand vine vorba de blogosfera, am inceput in toamna anului 2008, pe un blog sub wordpress de tenta personala, fara nisa, unde mi-am expus ideile momentului si am abatut evenimente si sentimente. Nu am fost satisfacut de rezultate, trecand la urmatorul proiect impreuna cu un prieten, ne-am infiintat propria infrastructura WordPress pe un domeniu dedicat, unde am scris despre timp liber cinematografie, cateva pareri despre societate si in principiu subiecte diverse. Intre timp eu am lansat ceva pe cont propriu pentru a-mi satisface pasiunea mea de tehnologie si internet. Am scris review-uri, am anuntat noutatile, am facut ce imi placea. Am incetat blogging-ul pe o perioada dupa anul 2013.

Inainte de aceasta perioada am descoperit electronica in anul 2005, participand mai apoi la diferite concursuri si olimpiade, si timp de doi ani am participat la Concursul National de Contructii Electronice unde am obtinut bune rezultate. Eram bun la partea de proiectare, imi placea sa reduc schemele electrice la cele mai mici dimensiuni, care era un fel de arta pentru mine. Ca si urmare am ajuns in sfera internetului pe atunci, cand, inspirat de un coleg, m-am inscris intr-un forum de tech si programare, care m-a propulsat mult ca si persoana si gandire. Skullbox se numea. Fraternizam cu C++ si HTML de asemenea si cu un necunoscut pe nume AutoIt(ce e similar cu Visual Basic in sintaxa). De asemenea si pe atunci am ajuns la concluzia ca imi place vizualul, arta, designul grafic. Consider ca sunt ciudat, desi sunt tehnic, ador si apreciez culorile si cuvintele. Am facut fotografii, am realizat site-uri, imi combinam hobby-urile.

Am terminat liceul si m-am pornit catre facultate, Bucuresti. Politehnica, Inginerie Electrica. N-a mers. Nu pentru ca ar fi fost greu, mi-a placut mathlab, ciudat, cel putin de am facut primul an, si Autocadul a fost interesant. Probleme au fost mai degraba personale sau emotionale. Asa ca am terminat, m-am intors inapoi acasa. Am intreprins cateva joburi, distribuitor zonal, vanzari retail, momentan lucrez ca Proiectant Cad 2D in debitare otel si Administratie pentru o firma de productie brate de macarale. Sunt pe punctul de a-mi lua certificarea Cisco CCNA si as vrea sa ma axez pe Microsoft Server, Cloud Computing si Security pe viitor.

Nu voi scrie pe blog in calitate de expert ci imi documentez procesul de invatare. De asemenea voi scrie si pe celelalte domenii ce ma intereseaza, fotografie si design grafic, societate sau hardware. 

Daca veti vrea sa imi vorbiti, ma gasiti la :

emanuel.mares@gmail.com/ contact@emares.ro

http://www.facebook.com/emanuel.mares

http://www.twitter.com/eman_mares